Open Bal

Kan je niet naar de hele Dansstage komen? Dan kan je misschien wel naar het open bal komen op zaterdagavond! In twee zalen zullen bands je tot diep in de nacht vermaken met prachtige, opzwepende en zwoele melodieën. Vergeet ook niet al je vrienden uit te nodigen.

De Dansstage valt vroeg dit jaar, perfect voor een winters open bal thema: welkom bij de Après Ski! Na een dag op glad ijs, in de skilift of misschien wel op de zwarte piste is het tijd voor een warm en ontspannend avondje. Dus trek je beste lederhosen, dirndl of skipak uit de kast en begeef je op de latten van de dansvloer! Glijd mee op de deunen, laat de bergen je leiden en test je nieuwgeleerde skills. Ski you on the dancefloor!

Kan je nog niet dansen? Geen probleem! Voorafgaand aan het bal is er een uitleg zodat je gewoon mee kunt doen.

Programma:

 

Toegangsprijs
Regulier 20
Fair Trade 25
Korting* 15

Deze tickets worden niet vooraf verkocht, maar alleen ter plaatste op de avond zelf. Je kunt contant of met een QR code betalen. Geen zorgen, er zijn genoeg tickets beschikbaar!

* Als dit je eerste bal is, of als je minder te besteden hebt, krijg je korting! Studenten en docenten van de Universiteit Twente die een Union Card hebben krijgen deze korting ook.