Open Bal

Kan je niet naar de hele Dansstage komen? Dan kan je misschien wel naar het open bal komen op zaterdagavond! In twee zalen zullen vier bands je tot diep in de nacht vermaken met prachtige, opzwepende en zwoele melodieën. Vergeet ook niet al je vrienden uit te nodigen.

We weten dat jullie staan te popelen om meer te horen over ons evenement en willen jullie natuurlijk niet met de gebakken peren laten zitten. Zaterdagavond vindt zoals altijd het open bal plaats, en dit jaar mogen jullie helemaal banana’s gaan! Wij hopen op toffe peren en goed te pruimen dansers, want dit jaar is het thema Fruity Fiesta! Kom dus op de dansvloer swingen in je meest fruitige outfit voor Ballsy Swing en kies het mooiste fruit uit je fruitmand voor Man Encantada Duo.
Check het onderstaande schema voor de hele fruitschaal aan bands die we voor jullie in petto hebben!

Kan je nog niet dansen? Geen probleem! Voorafgaand aan het bal is er een uitleg zodat je gewoon mee kunt doen.

 

Toegangsprijs
Regulier20
Fair Trade25
Korting*15

Deze tickets worden niet vooraf verkocht, maar alleen ter plaatste op de avond zelf. Daarom kan er alleen in cash betaald worden. Geen zorgen, er zijn genoeg tickets beschikbaar!

* Als dit je eerste bal is, of als je minder te besteden hebt, krijg je korting! Studenten en docenten van de Universiteit Twente die een Union Card hebben krijgen deze korting ook.