Restaurants

Op vrijdagavond en zondagavond verzorgen wij geen diner behalve voor de vrijwilligers. Er zijn wel meerdere locaties op en rond de campus waar je eten en drinken kunt halen. Hieronder zijn er een paar weergegeven. Je kunt op de link klikken om bij de website van de desbetreffende locatie te komen.

U Park Hotel restaurant 

Voor wat luxere maaltijden heeft het U Park Hotel een mooi restaurant waar je kan ontbijten, lunchen en dineren. Hier hangt wel een gebruikelijk prijskaartje aan. Het U Park Hotel ligt vlak naast de Vrijhof.

Subway

Er is een Subway op de campus in het gebouw bekend als de Bastille. (#48 op de kaart). Dit is een workshop locatie dus hou alsjeblieft rekening met de dansers en docenten die daar aan het leren en oefenen zijn als je hier gaat eten. 🙂

Coop Tzinoudis

Mocht je liever je eigen maaltijd samen willen stellen is er op de campus ook nog een kleine supermarkt: De Coop Tzinoudis. Deze is gevestigd in het gebouw Sky (#51). Er is wel een beperkt aanbod, openingstijden zijn beperkt en is over het algemeen iets hoger geprijsd dan andere supermarkten.

Restaurant De Broeierd

Restaurant De Broeierd is een restaurant in een mooie Twentse herberg waar je voor een wat hoger bedrag luxe kunt dineren op 15 minuten lopen van de danszalen. Het restaurant is onderdeel van het Fletcher Hotel maar ook apart te bezoeken.

Go Planet Parc

Op 20 minuten lopen van de danszalen zit het Go Planet Parc. Naast de vele recreatieve locaties, zijn hier ook een aantal eetgelegenheden gevestigd waaronder een brasserie, wokrestaurant, grillroom, pizzaria en een grieks restaurant.

Winkelcentrum Twekkelerveld

Op een half uurtje lopen zit het winkelcentrum Twekkelerveld met o.a. een cafetaria, eetcafé, Domino Pizza, Albert Heijn en Lidl.

De Fusting

De Fusting is een gezellig eetcafé waar je voor een redelijke prijs een goede maaltijd kunt krijgen. Het is gelegen aan de Hengelosestraat 281 op een half uur lopen van de danszalen.

Centrum Enschede

Als je bereid bent om naar het centrum van Enschede te gaan (4 km) zijn daar natuurlijk ook nog tal van eetgelegenheden aanwezig. Als je gewoon de stad in wandelt is het bijna onmogelijk om er geen tegen te komen, maar mocht je toch van tevoren al wat willen uitzoeken, heeft de website Uit in Enschede een aantal voor je op een rij gezet.

Bezorgdiensten

Voor de mensen die graag op de locatie wat eten, maar niet van de restaurants op de campus gebruik willen maken, of simpelweg te laat aankomen om daar nog gebruik van te kunnen maken, is het natuurlijk mogelijk om het een en ander te laten bezorgen. Dit kan je doen via verschillende bezorgapps zoals Thuisbezorgd, Deliveroo of Uber eats. Je kan natuurlijk ook bij het restaurant zelf wat bestellen en hun de commissie aan een van deze apps besparen.