Accommodatie

Blokhutten

Op 5 minuten loopafstand van de danslocatie liggen een aantal blokhutten. Je kunt een plekje hiervoor reserveren op het inschrijfformulier. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal slaapplaatsen beschikbaar is in de blokhutten.
In totaal zijn er zeven blokhutten beschikbaar, met in elke blokhut plaats voor 15 mensen. Er zijn tien stapelbedden op de begane grond en vijf losse bedden op de eerste verdieping. Naast de blokhutten staat een sanitairgebouw met toiletten en douches. Het is wellicht wat fris in de winter in de blokhutten: een warme slaapzak wordt aangeraden. (Je moet je eigen beddengoed meenemen, matrassen liggen wel in de blokhutten).
Als je wat meer privacy en comfort wilt, raden we je aan om een kamer te boeken in een van de hotels in of nabij de campus. Een aantal opties vind je hieronder.

U Park hotel 

Dit hotel ligt 30 meter van de danszalen. Je kunt reserveren op +31 53 433 13 66 of door te mailen naar reserveringen@uparkhotel.nl.

Fletcherhotel De Broeierd

Dit hotel ligt tussen station Enschede Kennispark (600 meter) en de danszalen (1 km) in.

IntercityHotel Enschede

Dit hotel ligt naast het station Enschede Centraal en op 4 km van de evenementlocatie. Ze hebben relatief goed geprijsde tweepersoonskamers.

City Hengelo

Dit hotel ligt op 5,5 km van de evenementlocatie in de stad Hengelo.

Van der Valk Enschede

Dit hotel ligt op 6 km van de evenementlocatie in het zuiden van Enschede. Ze hebben kamers voor twee personen en een paar relatief goed geprijsde vierpersoonskamers.

Bad Boekelo

Dit hotel ligt op 9 km van de evenementlocatie in het mooie landschap van Twente. Het heeft naast het uitzicht een paar luxe extra’s zoals een zwembad en een sauna voor de mensen die van iets meer houden om te kunnen relazen. Ook hebben ze relatief goed geprijsde weekenddeals (drie nachten) voor appartementen voor vier personen.

Mede-Dansstage-gangers

Er zijn ook relatief veel lokale bewoners die naar de Dansstage komen. Je kunt altijd proberen met hen in contact te komen om te zien of ze misschien een slaapplekje voor je over hebben.