Over ons

Even voorstellen
De dansstage wordt georganiseerd door een aantal vrijwilligers die samen dit festival tot stand brengen. Hieronder vind je een overzichtje van de organisatieleden en hun taken. We hebben ook allemaal onze favoriete dans opgeschreven, dus als deze tijdens het weekend gespeeld worden, vraag dan vooral de betreffende organisator ten dans!

Berber
Metatruus – Miss Colour Code
Alleen Oppertruus zijn (toen de MAXen nog Truzen heetten) was voor Berber niet genoeg, ze wilde ook graag meewerken aan de organisatie van het weekend. In de aanloop ernaartoe beantwoordt ze mails en houdt ze de website bij. Tijdens de stage is ze verantwoordelijk voor het vullen van alle hongerige magen.
Favoriete dans: wals

Lucas
Knopjestrol – Sleuteldrager
Lucas is verantwoordelijk dat alle (geluids-)technische zaken tijdens het weekend zo soepel mogelijk verlopen. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de locatiegebonden zaken.
Favoriete dans: Polska

Eveline
Hebberige draak – Muntenverzamelaar
Eveline is verantwoordelijk voor het tellen van centjes en het daarna laten regenen daarvan. Daarnaast zorgt ze voor de communicatie via de website en Facebook.
Favoriete dans: Tarantelle

Renske
Alwetende egel – Formulierenfee
Na het organiseren van vele Junushoff bals stond Renske te popelen om bij het dansstage team aan te sluiten. Zij houdt de registraties bij en beantwoordt al jullie brandende vragen. Ook is ze back-up penningmeester en zal ze het EHBO-team coördineren.
Favoriete dans: Bal Limousine