Welkom!

BEDANKT VOOR ALWEER EEN GEWELDIGE DANSSTAGE!

Wij missen jullie nu al, maar sommige voorwerpen missen ook hun eigenaar na deze Dansstage… Zit er iets van jou bij de foto’s dat je graag terug wilt? Stuur dan even een mailtje, dan kunnen we iets regelen.

WORKSHOPROOSTER BEKEND!

Jullie staan vast allemaal te popelen om het workshoprooster! Goed nieuws, want het rooster is rond. De gedetailleerde beschrijvingen komen binnenkort ook op de website, maar je kunt alvast nadenken over je keuzes! 🙂

Thema open bal: Fruity Fiesta!

We weten dat jullie staan te popelen om meer te horen over ons evenement en willen jullie natuurlijk niet met de gebakken peren laten zitten. Zaterdagavond vindt zoals altijd het open bal plaats, en dit jaar mogen jullie helemaal banana’s gaan! Wij hopen op toffe peren en goed te pruimen dansers, want dit jaar is het thema Fruity Fiesta! Voor meer informatie, check de pagina Open Bal.

De orga heeft tijdens het programmeren iets teveel gefermenteerd fruit geconsumeerd… En nu is dat fruit allemaal in het programma terecht gekomen! Gelukkig valt de appel niet ver van de boom! Kunnen jullie de echte workshops herkennen?

INSCHRIJVINGEN OPEN!

Niveaus 2b en 3/4 uitverkocht – Wachtlijsten open!

Niveaus 2b en 3/4 zijn momenteel uitverkocht, voor niveau 1 en 2a zijn nog wel plekken beschikbaar! Zit jouw niveau en rol al vol? Meld je dan vooral aan voor de wachtlijst, want de kans is groot dat je alsnog een plekje kunt bemachtigen. Voor de blokhutten geldt hetzelfde, ook daarvoor kun je je aanmelden op de wachtlijst.

Informatie over de inschrijvingen

De inschrijvingen gaan dit jaar wat anders dan jullie van ons gewend zijn. Helaas is ons oude inschrijfsysteem niet met de tijd meegegaan door last-minute gedwongen updates van onze website, waardoor we een nieuw inschrijfsysteem hebben moeten bouwen. We hebben hard ons best gedaan, maar gezien dit het eerste jaar is zullen er misschien wat kinken in de kabel zitten. Zo is het inschrijfsysteem dit jaar alleen in het Engels. Het systeem is getest en zou goed moeten werken, maar we hopen desondanks op jullie begrip als het niet geheel soepel verloopt. Laat ons ook vooral weten als je vragen hebt. Dit moet echter de pret niet drukken, dus we zien jullie inschrijvingen allemaal graag tegemoet vanaf zaterdag!

Op zaterdag 24 december zal om 10 uur ’s ochtends een extra pagina verschijnen onder het kopje ‘Inschrijvingen’. Hier kun je je benodigde gegevens invullen, waarna je via de mail meer informatie krijgt over hoe je voor het ticket kunt betalen. Let op: je inschrijving is pas volledig bevestigd als we je betaling ontvangen hebben! Hierover krijg je ook bericht via de mail.

————————————————————————————————————————

Het is nu toch echt bijna zo ver, we kunnen de inschrijvingen binnenkort gaan openen! Op 24 december om 10:00 kun jij jouw plekje bemachtigen. Houd onze website en Facebook de komende week goed in de gaten, want we zullen meer docenten en ook bands gaan aankondigen!

Dit jaar zullen de inschrijvingen wat anders gaan dan jullie van ons gewend zijn. Helaas is ons oude inschrijfsysteem niet met de tijd meegegaan door updates van onze website, waardoor we last-minute een nieuw inschrijfsysteem hebben moeten bouwen. We hebben hard ons best gedaan, maar gezien dit het eerste jaar is zullen er misschien wat kinken in de kabel zitten. Zo is het inschrijfsysteem dit jaar alleen in het Engels. Het systeem is getest en zou goed moeten werken, maar we hopen desondanks op jullie begrip als het niet geheel soepel verloopt. Laat ons ook vooral weten als je vragen hebt of als de inschrijving niet soepel verloopt. Dit moet echter de pret niet drukken, dus we zien jullie inschrijvingen allemaal graag tegemoet vanaf zaterdag!

Op zaterdag 24 december zal om 10 uur ’s ochtends een extra pagina op deze website verschijnen onder het kopje ‘Inschrijvingen’. Hier kun je je benodigde gegevens invullen, waarna je via de mail meer informatie krijgt over hoe je voor het ticket kunt betalen. Let op: je inschrijving is pas volledig bevestigd als we je betaling ontvangen hebben! Hierover krijg je ook bericht via de mail.

SAVE THE DATE!

We zijn heel blij om jullie te kunnen vertellen dat we een datum hebben kunnen prikken voor Dansstage 2023! Op 24, 25 en 26 februari is het zover en kunnen we elkaar weer ontmoeten op de dansvloer in Enschede. Het festival zal eindelijk weer zoals vanouds plaatsvinden, daar kijken wij ontzettend naar uit en wij hopen jullie ook! Meer informatie over de inschrijving en het programma zal spoedig volgen. Tot dans!

Wil je alvast een beetje van de sfeer proeven? Kijk dan naar de herinneringen van voorgaande jaren.